Sinds 1993

Onze organisatie

Market Discovery® is sinds 1993 dé partner van veel bedrijven bij het realiseren, van hun commerciële doelstellingen.  Onder leiding van oprichter Claudio Mancinelli werkt een team van professionals én sales-liefhebbers aan het realiseren van verkoopdoelstellingen van opdrachtgevers.

Market Discovery® bevindt zich op een prachtige locatie in een karakteristiek pand. Bij het pand zijn ruime parkeermogelijkheden.

Market Discovery® beschikt over een `in-house´ callcenter. In het Market Discovery® callcenter zijn gemiddeld 40 agents actief. Zij voeren voorbereidende gesprekken met de geselecteerde doelgroepen van onze opdrachtgevers. Het project management is opgeleid om zowel sales management van bedrijven te informeren als account managers te ondersteunen bij het new business proces. Ervaren SalesCoaches helpen de verkopers en account managers in de praktijk.

De directie van Market Discovery® is operationeel betrokken bij projecten en staat in direct contact met het management van de opdrachtgevers. Door de platte organisatiestructuur is er een minimaal verlies aan effectiviteit en efficiency en ontstaat een maximale kennisoverdracht aan de account managers van onze opdrachtgevers.

 

 

Functiegroepen binnen de organisatie

Zoals beschreven zijn de partners van Market Discovery® meestal persoonlijk betrokken bij het totstandkoming van overeenkomsten rondom geformuleerde bedrijfsdoelstellingen. Naast de betrokkenheid van deze partners zijn in klanttrajecten regelmatig betrokken:

Sales Coaches

Helpen verkopers en account managers op een interactieve en inspirerende wijze bij het verhogen van hun sales rendement en plezier.

Project managers

Bewaken de voortgang van de processen en zijn aanspreekpunt tussen de opdrachtgever en Market Discovery®.

Assistent project managers

Zorgen voor de dagelijkse acties en controles op kwaliteit

Marktverkenners

Voeren commerciële gesprekken en genereren (new) business leads binnen de geformuleerde doelgroep

 

 

Integrale sales oplossingen onder één dak

Bij veel bedrijven is sales niet optimaal ingebed in de dagelijkse operatie. Dit zorgt voor afremmende groei, weinig voorspelbaarheid en continuïteitsrisico’s. Het beschikken over een sales-state-of-mind gecombineerd met de juiste professionals, structuren en data gedreven systemen draagt bij aan betere sales en succesvolle toekomstbestendige organisaties.

Market Discovery® helpt bij de realisatie van groeidoelstellingen in uiteenlopende sectoren. Dat doen we met scorende strategieën, goede uitvoering en door onze jarenlange expertise en netwerken in te zetten. U kunt bij Market Discovery® terecht voor integrale sales oplossingen en resultaten – van het coachen van sales en accountmanagement, het kwalificeren en genereren van leads, tot aan het werven en selecteren van de juiste mensen – kortom, Market Discovery® is een one-stop-shop voor meetbaar resultaat!

Een succesvolle ontdekkingstocht begint met een gedegen voorbereiding. Intake gesprekken met het management en met verkopers en account managers dragen bij aan een langdurige en succesvolle samenwerking.

 

Meer informatie?

Een kennismaking met Market Discovery® is snel geregeld. Bel met
+31(0)20 644 44 80 of mail via de contactbutton van onze website. Wij presenteren u graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contact