LEAD ALERT

Lead Alert is een Market Discovery® dienst voor het genereren van leads. Met onze jarenlange expertise in lead generatie vinden en selecteren wij de leads, die aan uw criteria voldoen. Een Lead Alert traject start met het vaststellen van de juiste lead. In een gesprek met een van onze experts leggen we een duidelijk lead profiel vast. Dat profiel gaat in op zaken als DMU, branche(groep), bedrijfsomvang, geografie en andere inhoudelijke criteria

Een Market Discovery® Lead Alert samenwerking start al vanaf € 349,- per maand! Hiervoor leveren wij bijvoorbeeld 5 gekwalificeerde leads per week aan. Wenst u meer leads of is er sprake van complexere inhoudelijke criteria? Al ruim 30 jaar bewijzen we elke keer de waarde van een uitgekiende lead selectie.

Is er behoefte aan een meer integrale sales aanpak? Wilt u meer grip en inzicht over de resultaten uit de gekwalificeerde leads? Wij ontwikkelden de XYZ formule®, een integrale datagedreven systematiek en bijbehorend dashboard voor de import en de opvolging van deze waardevolle leads.

Wij zijn al meer dan 30 jaar leidend in B2B lead generatie. Onze opdrachtgevers zijn actief in uiteenlopende sectoren zoals: Banking & Insurance, Automotive en IT.

 

Gekwalificeerde leads nodig? Meer weten over Lead Alert®? Neem dan contact op. 

Contact