FIT4SALES

Fit4Sales® is een echte Market Discovery dienst. Wij gaan op een praktische en persoonlijke manier aan de slag met uw sales- en accountmanagers. Op onze prachtige locatie in Amstelveen worden uw mensen niet alleen gemotiveerd en geïnspireerd, maar bovenal geactiveerd om sales niet te zien als een opvolging van toevalligheden. Wij ontwikkelen samen een echte sales-state-of-mind en uitgekiende structuur voor meer grip en resultaat.

Sales- en accountmanagers worden gekoppeld aan een van onze ervaren sales coaches en worden persoonlijk ondersteund voor betere sales-output. Zij maken gebruik van onze jarenlange expertise, ervaren coaches en sales systemen zoals de unieke XYZ formule®.

Fit4Sales® kenmerkt zich daarnaast door een praktische aanpak. Tijdens het programma, worden on-the-spot compacte sales cursussen ingezet om de sales- en accountmanagers meer doeltreffend te maken voor uw sales organisatie.

Fit4Sales® start al vanaf €595,-, per maand. Daarvoor krijgen deelnemers coaching, sales software, warme leads, een lunch en een sales-state-of-mind. In overleg stellen wij een programma op maat samen dat perfect aansluit op het ritme van uw sales doelstellingen.

Samen met ons warme leads maximaal omzetten in sales? Dat Kan!

Contact