Sales Executives

Alle seinen staan op groen om meer omzet te genereren maar beschikt u niet over de juiste sales-mensen? Het werven en selecteren van sales professionals kost u veel energie en tijd. U wilt uw sales trainen en coachen voor een maximaal resultaat maar beschikt niet over de kennis en alle resources, of is uw organisatie is tijdelijk of structureel op zoek naar meer sales power en sales continuïteit?

Voor organisaties die zich helemaal of ten dele in deze situatie herkennen, ontwikkelde Market Discovery de dienst Sales Executives. Na een inventarisatie zoeken en selecteren wij kandidaten voor uw sales uitdaging. Elke kandidaat beschikt over de juiste competenties en is vrijwel direct inzetbaar. Kandidaten worden waar nodig door Market Discovery gecoacht, getraind en maken gebruik van Market Discovery diensten zoals Lead Fit4Sales©, Lead-Alert en de XYZ formule®. Sales professionals staan gedurende 6 of 12 maanden op onze payroll en opdrachtgevers kiezen er vrijwel altijd voor na die contractperiode de professionals in dient te nemen.

Met een Market Discovery Sales Executive beschikt u over een complete sales afdeling en de mogelijkheden om op korte termijn te bouwen, aan meer sales en marktaandeel. Een Sales Executive van Market Discovery is al inzetbaar vanaf € 6.600,- per maand.

 

Direct starten met resultaatgerichte sales? Maar geen mensen of expertise voor professionele sales? Ga dan aan de slag met Sales Executives!  

Contact