Ontdek de winst…

Databasemarketing ● Marktonderzoek ● Personeelswerving ● Marktbewerking ● Advies ● Training ● Coaching

Meer omzet en meer groei, dat is wat wij onze opdrachtgevers bieden. Wij verkennen de markt, úw markt. Ontdekken nieuwe mogelijkheden en gaan vervolgens aan de slag om ze te verzilveren. Of het nu gaat om marktonderzoek, database-marketing, het werven van nieuw talent of het realiseren van concrete verkopen. Business Discoveries©  heeft diverse dochterbedrijven, waavan de belangrijkste zijn: Market Discovery®, Job Discovery® en Sales Discovery®.
Market Discovery®
Leads & New Business
 
Market Discovery® onderscheidt zich door haar database-marketing concept© en de XYZ-formule®. Hiermee ondersteunen we verkopers en commercieel directeuren om hun zakelijke markt te verkennen en te bewerken. Market Discovery® helpt organisaties in de zakelijke markt hun commerciële doelstellingen te realiseren.
 
Job Discovery®
Recruitment & Intakes
 
Job Discovery® onderscheidt zich door vakkundige intake gesprekken voor uw (potentiële) verkopers en een active manier van personeelswerving. In ons wervingsconcept© benaderen we actief uw markt met potentiële werknemers en realiseren we voldoende instroom van geschikt personeel.
 
Sales Discovery®
People & Coaching
 
Sales Discovery® onderscheidt zich door het leveren van een compleet verkoopconcept: afhankelijk van w behoeften een verkoper of een verkoop team dat voor u de verkoop gaat uitvoeren. Volledig begeleidt door ervaren sales managers krijgt u optimaal inzicht in uw verkoopproces en realiseren we uw verkoopdoelstellingen.