Market Discovery®

Visie en Missie
De dagelijkse operatie zorgt bij menig bedrijf voor een remmende werking als het gaat om het actief binnenhalen van nieuwe klanten (new business) of bij het vergroten van de samenwerking met bestaande klanten (full business). Daarnaast hebben bedrijven veelal behoefte aan de juiste structuur voor marktbewerking met voldoende focus, resultaatgerichte coaching en heldere rapportages. Zeker als de 'spontane vraag' uit de markt even tegenzit, wordt de behoefte al snel noodzaak!
 
Market Discovery® helpt met helder advies bij de beoogde (groei)plannen en draagt zorg voor de opzet, uitvoering en aansturing van de benodigde processen, inclusief gekwalificeerde (new business) leads binnen de gewenste doelgroep.
De verkopers en account managers spelen een belangrijke rol bij het behalen van de gestelde doelen. Zij worden op praktische wijze geholpen en kunnen zich sneller ontwikkelen tot waardevolle medewerkers voor uw bedrijf. 
 
Een succesvolle ontdekkingstocht begint met een gedegen voorbereiding. Intake gesprekken met het management en met verkopers en account managers dragen bij aan een langdurige en profijtelijke samenwerking.
Meer informatie?  Een kennismaking met Market Discovery® is snel geregeld. Bel rechtstreeks met 06-53630291 (Claudio Mancinelli) of mail via de contactbutton van deze website. Wij presenteren u graag de mogelijkheden voor uw organisatie.
 
Ontdek uw jachtterrein